Uiteraard besteedt de nieuwsbrief veel aandacht aan de activiteiten van KVAN/BRAIN, maar ook aan de vele ontwikkelingen die gaande zijn in en om de archieffunctie.
Elke editie bevat behalve nieuwsberichten ook veel lees- en agendatips.

Heb je nieuws?

Natuurlijk verzamelen we zelf actief nieuws om jou werk te besparen. Maar tips en content kunnen we altijd gebruiken. Heb je nieuws dat belangrijk is voor archief- en informatieprofessionals? Meld het ons.

Abonneren

De nieuwsbrief is er in de eerst plaats natuurlijk voor de leden van KVAN/BRAIN. Maar ook andere geïnteresseerden kunnen zich abonneren. Ook bijblijven? Dan snel inschrijven!

Nieuws
Ben je verantwoordelijk voor het auteursrechtenbeleid van je organisatie? Of ben je een jurist in de archiefsector en heb je vragen of zorgen over deze uitzonderingen? Denk dan mee met KVAN/BRAIN
Nieuws
In deze nieuwsflits is meer te lezen over het programma van de ALV van KVAN en BRAIN.
Nieuws
Op 16 september vindt de KVAN/BRAIN Algemene Ledenvergadering plaats.
Nieuws
In deze nieuwsbrief lees je o.a. over de autoriteit Persoonsgegevens over Archiefwet en de Open Oproep Digitaal Erfgoed.
Nieuws
In deze nieuwsbrief lees je o.a. over de KIA Enquête 2020, de Virtuele Roadshow Digitale Toegankelijkheid en Data Agenda Overheid 2020
Nieuws
Op 11 mei is het implementatiewetsvoorstel ‘Richtlijn auteursrecht’ naar de Tweede Kamer gestuurd. Deze richtlijn vormt onderdeel van een groter pakket aan maatregelen die door de Europese Commissie zijn voorgesteld in het kader van een strategie voor een Digitale Eengemaakte Markt.