Uiteraard besteedt de nieuwsbrief veel aandacht aan de activiteiten van KVAN/BRAIN, maar ook aan de vele ontwikkelingen die gaande zijn in en om de archieffunctie. 
Elke editie bevat behalve nieuwsberichten ook veel lees- en agendatips. 

Heb je nieuws?

Natuurlijk verzamelen we zelf actief nieuws om jou werk te besparen. Maar tips en content kunnen we altijd gebruiken. Heb je nieuws dat belangrijk is voor archief- en informatieprofessionals? Meld het ons.

Abonneren

De nieuwsbrief is er in de eerst plaats natuurlijk voor de leden van KVAN/BRAIN. Maar ook andere geïnteresseerden kunnen zich abonneren. Ook bijblijven? Dan snel inschrijven!

Actueel
Nieuws
In deze nieuwsbrief informatie over de Tweede week van Grip op informatie, Lotte Wijsman wint Digital Preservation Award en  staatscecretaris Knops ziet niets in versleutelen BRP.
Nieuws
In deze NDE-special nieuwsbrief onder andere aandacht voor de Werelddag van de Digitale Duurzaamheid (World Digital Preservation Day) op 5 november en een dag in het leven van de digitaal archivaris.
Nieuws
In deze nieuwsbrief vind je onder andere informatie over Kennissessies ‘Informatiebeheer Nu!’, Nieuws uit de werkgroep AVG en een Terugblik iBestuur Congres 2020.
Nieuws
In deze nieuwsbrief vind je onder andere een update over de fusie KVAN/BRAIN en is er nieuws uit de VNG Adviescommissie Archieven.
Nieuws
In deze nieuwsbrief lees je onder andere over: Denk mee over Actieplan Open Overheid, de cursus digitale transformatie en hoe gemeenten blockchain kunnen gebruiken. 
Nieuws
In deze nieuwsbrief lees je onder andere over dichterbij door digitalisering en de kick-off sectie Bedrijfsmatig Archiveren.