Cursus digitale transformatie

17 september 2020
Dit najaar organiseert de DEN Academie het eendaagse programma ‘Op weg naar digitale transformatie in cultureel erfgoedorganisaties’. Juist nu, in deze tijden waarin we op weg zijn naar een ‘nieuw normaal’, is deze cursus relevant om strategische handvatten en handelingsperspectieven te bieden voor digitale initiatieven die zijn ontplooid in de erfgoedsector.

Het programma kent zowel een digitale als een fysieke variant:
•    Op 1 oktober en 2 oktober aanstaande vindt de digitale editie in de ochtenden plaats. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. 
•    Op 26 november aanstaande vindt de fysieke editie plaats bij Erfgoed Gelderland in Arnhem. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers, waarbij de regels van het RIVM vanzelfsprekend in acht worden genomen. 

Thema’s 
In beide edities staan de volgende vier thema’s op het programma:
- Thema 1 | De (digitale) klant centraal
- Thema 2 | De stand van zaken in digitale transformatie: waar staat mijn organisatie?
- Thema 3 | Kansen voor digitale netwerksamenwerking: wat doe je zelf en wat doe je met het netwerk?
- Thema 4 | Organiseren van digitale transformatie

De praktijk centraal
In beide edities staat de werkpraktijk van de deelnemers centraal, zodat het geleerde direct in de praktijk kan worden gebracht. Ook is er ruimschoots gelegenheid om kennis en ervaring uit te wisselen en netwerkplannen te ontwikkelen, onder begeleiding van gediplomeerde trainers en inspirerende sprekers. Zie voor meer informatie en het inschrijfformulier de website van DEN Academie.

02.jpg